Skip to main content

Profilklær med logo

In-house produksjon - Klesprofil leverer dermed profilklær med logo med kort leveringstid!

Profilklær med logo er en utmerket måte å markedsføre bedriften din på!

Det er både attraktivt og effektivt for en bedrift å få trykk på klær. For å få frem det riktige budskapet kan du velge mellom et bredt utvalg av klestyper og farger. Du kan finne t-skjorter, gensere, jakker og en rekke andre klær på nettsiden vår, enten du bruker dem på jobb eller bare nyter fritiden.

Mange ulike budskap kan formidles gjennom firmaklær. Man kan legge til ulike elementer for å gjøre plagget morsommere eller til og med humoristisk. En morsom setning som representerer bedriftens eller ansattes kallenavn kan legges til bak på hver skjorte, eller lignende.

Profilklær og reklameartikler til konferanser?

Du kan også bruke profileringsklær til firmaarrangementer og turer for å gi arbeiderne dine en morsom måte å uttrykke seg på. Å reise sammen, forbedre jobbferdighetene deres og bli kjent med hverandre kan være en hyggelig opplevelse for hele gruppen. I tillegg vil profilklær gi fantastiske firmabilder med firmalogo, enten de er for nettstedet eller bare lysbildefremvisningen ved årsskiftet! Mange firma deltar på konferanser og andre arrangementer der bedriftsrepresentasjon er nødvendig. Dine ansatte kan representere og annonsere din bedrift i alle disse tilfellene ved å bruke tilpassede logo på profilklær og reklameartikler!

Bidrar til samhold i bedriften

Uniformer bæres av team over hele verden av en rekke årsaker. I tillegg til å skille dem fra andre lag, gir det dem også en følelse av samhold som et lag. De som bruker lagklær føler seg nærmere hverandre og mer samlet bak selskapet de jobber for. Det kan bidra til å forbedre kommunikasjonen mellom ansatte, bygge gode relasjoner mellom dem og forbedre den generelle produktiviteten i selskapet.

Ulike tilnærminger kan brukes når du velger profilklær for dine ansatte. Hvis du har mer enn ett team med ansatte (kanskje i forskjellige avdelinger), kan du utstyre dem alle i samme farge, eller hvis du har mer enn ett team med ansatte, kan du bruke en rekke farger. Som et resultat kan ansatte føle seg knyttet til selskapet og samlet i sin innsats.

Metoder for påsetting av logo

Transfermerker

Transfermerker er motiv som blir levert på folie, og blir deretter overført til plagget ved hjelp av en varmepresse. Våre transfermerker passer på alt fra arbeidsklær og profilplagg til sport- og fritidstøy, og vil dekke alle dine behov og brukssituasjoner.

Transfermerker, brodert effekt

Vanlige transfermerker, som påføres plagget på lik linje som normale transfermerker, men leveres med en brodert / vevd effekt som gjør at det ser ut som at logo er brodert på plagget. En mye mer kostnadseffektiv metode enn broderi!

Broderi

En metode alle er kjent med. Om du ønsker en mer eksklusiv logomerking er brodering veien å gå.