Skip to main content

Profilklær med logo

In-house produksjon i Oslo – Klesprofil leverer dermed profilklær med logo med kort leveringstid!

Handlenett

Se utvalget

Polo Pique

Se utvalget

Jakker

Se utvalget

Genser

Se utvalget

Fleecejakke

Se utvalget

T-skjorte

Se utvalget

Hodeplagg

Se utvalget

Skjorter

Se utvalget

Vester

Se utvalget

Profilklær med logo er en utmerket måte å markedsføre bedriften din på!

Det er både attraktivt og effektivt for en bedrift å få trykk på klær. For å få frem det riktige budskapet kan du velge mellom et bredt utvalg av klestyper og farger. Du kan finne t-skjorter, gensere, jakker og en rekke andre klær på nettsiden vår, enten du bruker dem på jobb eller bare nyter fritiden.

Mange ulike budskap kan formidles gjennom firmaklær. Man kan legge til ulike elementer for å gjøre plagget morsommere eller til og med humoristisk. En morsom setning som representerer bedriftens eller ansattes kallenavn kan legges til bak på hver skjorte, eller lignende.

Profilklær og reklameartikler til konferanser?

Du kan også bruke profileringsklær til firmaarrangementer og turer for å gi arbeiderne dine en morsom måte å uttrykke seg på. Å reise sammen, forbedre jobbferdighetene deres og bli kjent med hverandre kan være en hyggelig opplevelse for hele gruppen. I tillegg vil profilklær gi fantastiske firmabilder med firmalogo, enten de er for nettstedet eller bare lysbildefremvisningen ved årsskiftet! Mange firma deltar på konferanser og andre arrangementer der bedriftsrepresentasjon er nødvendig. Dine ansatte kan representere og annonsere din bedrift i alle disse tilfellene ved å bruke tilpassede logo på profilklær, giveaways og reklameartikler!

Bidrar til samhold i bedriften

Uniformer bæres av team over hele verden av en rekke årsaker. I tillegg til å skille dem fra andre lag, gir det dem også en følelse av samhold som et lag. De som bruker lagklær føler seg nærmere hverandre og mer samlet bak selskapet de jobber for. Det kan bidra til å forbedre kommunikasjonen mellom ansatte, bygge gode relasjoner mellom dem og forbedre den generelle produktiviteten i selskapet.

Ulike tilnærminger kan brukes når du velger profilklær for dine ansatte. Hvis du har mer enn ett team med ansatte (kanskje i forskjellige avdelinger), kan du utstyre dem alle i samme farge, eller hvis du har mer enn ett team med ansatte, kan du bruke en rekke farger. Som et resultat kan ansatte føle seg knyttet til selskapet og samlet i sin innsats.

Trykk på klær

Les mer om de forskjellige trykkmetodene på klær her.

Logodesign

Trenger du firmalogo? Vi bistår med logo og design etter dine ønsker!

Brodering på klær

Les mer om broderi som metode for påsetting av logo