Skip to main content

Profilklær med logo - øk synligheten av din merkevare!

Innledning

Introduksjon til profilklær med logo

Profilklær med logo er klær som har bedriftens logo eller navn påtrykt eller brodert på dem. Dette kan være alt fra arbeidsklær for ansatte som jobber utendørs eller på verkstedet, til treningsklær for bedriftens idrettslag eller firmaets fritidsklær. Profilklær er en enkel og effektiv måte å markedsføre bedriften på, og gir samtidig en enhetlig fremtoning for ansatte.

Fordelene ved å bruke profilklær med logo

Profilklær gir deg og dine ansatte en enhetlig og profesjonell fremtoning, som hjelper med å øke tilliten til bedriften. Dette kan være særlig viktig for bedrifter som jobber med kunder eller offentlige etater. Samtidig gir profilklær en ekstra eksponering for bedriften, når ansatte er ute og om i byen eller på arrangementer. Dette kan hjelpe med å øke synligheten av firmalogoen til din bedrift og bidra til å skape positive assosiasjoner med din bedrift.

Hvordan velge riktig profilklær?

Tenk på bruken av klærne

Først og fremst bør man tenke på hvilken type aktivitet klærne skal brukes til. Skal det være arbeidsklær for ansatte som jobber utendørs eller på verkstedet? Eller skal det være treningsklær for bedriftens idrettslag? Det er viktig å velge riktig type klær for riktig bruk for å sikre at de er holdbare og passer for formålet, i tillegg til at man ikke ønsker å bruke penger på noe som ikke kommer til å bli brukt – så velg med omhu.

Velg riktig type klær

Når du har bestemt deg for hva slags klær du trenger, er det viktig å velge riktig type klær. Det finnes ulike typer materialer og kvaliteter å velge mellom, og det er viktig å velge noe som passer for bruken og er holdbart.

Velg riktig trykkmetode

Det er flere alternativer å velge mellom når det gjelder trykkmetode, som brodering, trykking og sublimering. Det er viktig å velge en metode som passer best for ditt design og klærne du velger, for å sikre et profesjonelt og holdbart resultat.

profilklær med logo klesprofil

Leverandørvalg

Velg en pålitelig leverandør

Det er viktig å velge en leverandør som har et godt rykte og som du kan stole på, for å sikre at du får kvaliteten du forventer. Det kan være lurt å undersøke omtaler fra andre kunder, eller å snakke med andre bedrifter som har brukt leverandøren før. Dette kan hjelpe deg med å få en idé om kvaliteten på produktene og servicenivået til leverandøren. Eksempelvis kan du lese mer om hva våre kunder sier om oss på Google.

Vurder kvalitet og service

Når du har funnet en leverandør du tror kan passe, er det viktig å vurdere kvaliteten på klærne og trykkmetodene som tilbys, samt servicenivået til leverandøren. Det kan være lurt å be om prøver av klærne eller å besøke leverandørens nettside for å se eksempler på tidligere arbeid. Det er også viktig å undersøke om leverandøren har gode retur- og byttepolicyer og om de har en god kundeservice.

Søk etter erfaring med profilklær med logo

Det kan være lurt å velge en leverandør som har erfaring med å lage profilklær med logo, da dette gir deg en bedre sjanse for å få et profesjonelt og vellykket resultat. En leverandør med erfaring vil kunne hjelpe deg med å velge riktig type klær og trykkmetode, og vil også ha et godt nettverk av leverandører for å sikre at du får kvalitetsprodukter.

Konklusjon

Oppsummering av fordelene ved profilklær med logo

Profilklær med logo er et viktig verktøy for å øke synligheten og profesjonaliteten til din bedrift. Det gir deg og dine ansatte en enhetlig og profesjonell fremtoning, samtidig som det gir eksponering for bedriften. Ved å bruke profilklær med logo kan du øke tilliten til bedriften og skape positive assosiasjoner med den.

Råd for å velge riktig profilklær og leverandør

Det er viktig å tenke på bruken av klærne, velge riktig type klær og trykkmetode, og velge en pålitelig leverandør med erfaring i bransjen. Vi oppfordrer deg til å vurdere å ta i bruk profilklær med logo i din bedrift for å øke synligheten og profesjonaliteten. Ved å følge våre råd for valg av profilklær og leverandør, kan du være sikker på at profilklærne dine vil være et effektivt verktøy for markedsføring og forbedre bedriftens image.

 

profilklær med logo

Ønsker du pristilbud og skisse?

Kontakt oss, så sender vi et pristilbud! Skriv gjerne hva du ønsker, og i hvor stort opplag. Legg også gjerne ved logo og en beskrivelse av ønsket logoplassering. Dere vil bli kontaktet med tilbud & skisse.