Skip to main content

Om oss

mail klesprofil

E-POST

kontakt@klesprofil.no

telefon klesprofil

TELEFON

951 39 669

klesprofil sted

LOKALER

Dreyfushammarn 14 - 8012 Bodø

Velkommen til Klesprofil.no!

Klesprofil.no er en totalleverandør av firmaklær med trykk, med ønske om å tilby realistiske priser.

Vi ønsker å tilby alle typer bedrifter mulighet til å motta bekledning til deres ansatte tilpasset deres bransje. Vi kan tilby et meget bredt spekter av klær & tilbehør til din bedrift, og har som mål å dekke alle kundebehov – både når det gjelder kvalitet på plagg, men også kvalitet på trykk.

Vi er etablert i Bodø, og holder til i Dreyfushammarn 14. Alt av trykk vil foregå hos oss i Bodø, altså “in house” – hvilket gjør at det er mulig å få levert produkter med eget trykk meget raskt.

Kontakt oss gjerne dersom det er noe vi kan hjelpe deg eller din bedrift med!

Noen av våre kunder

 

Om oss

Klesprofil har siden sin opprinnelse i 2018 hatt gleden av å hjelpe store og små bedrifter over hele landet med deres arbeid knyttet til å skape en tydelig Klesprofil. Vi er en totalleverandør av profilklær, arbeidsklær, reklameartikler og firmagaver – alt med profilering etter deres behov!

Vi er etablert i Bodø, og holder til i Dreyfushammarn 14. Alt av trykk vil foregå hos oss i Bodø, altså “in house” – hvilket gjør at det er mulig å få levert produkter med eget trykk meget raskt.

Vår målsetning

Vi ønsker ikke bare å være en leverandør, men også en pålitelig samarbeidspartner – gjennom å hjelpe bedrifter med å uttrykke sin identitet på klær og tilbehør med logo. Med et bredt spekter av produkter til din bedrift, har vi som mål å dekke alle kundebehov – både når det gjelder kvalitet på produkt, men også kvalitet på trykk, broderi eller en annen profileringsmetode.

Noen av våre kunder

Kontakt meg!

Er du klar til å ta det neste steget? Mitt navn er Stian, og jeg er daglig leder i Klesprofil.
Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat!
Er du klar til å ta det neste steget? Mitt navn er Stian, og jeg er daglig leder i Klesprofil.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat!