Skip to main content

Logodesign og firmalogo på klær?

Kjøp ditt nye logodesign hos Klesprofil!

Mer enn bare et logodesign! Med et visuelt unikt design, skal det være lett å gjenkjenne din firmalogo.

Previous slide
Next slide

Logodesign.
Firmalogo.
Grafisk arbeid.
Webdesign.
Reklame.
Vektorisering.

Logodesign og firmalogo på klær

En firmalogo er bedriftens kanskje fremste kjennetegn. Logoen vil blant annet bidra til at firmaet ditt blir gjenkjent og husket, og bør derfor være unik og ha en visuell profil som appellerer til målgruppen. Vi i Klesprofil gjør det enkelt å vise frem logoen, enten det er på arbeidsklær eller andre ting. I tillegg til dette kan vi bistå med logodesign!

Mangler bedriften din logo, eller har du kanskje en gammel og utdatert firmalogo som ikke skiller seg nok ut i mengden? Gjennom logodesign kan vi designe og lage en splitter ny logo til firmaet ditt, eller endre på din eksisterende logo.

Våre designere er kreative og dyktige, og sørger for å lage en firmalogo som passer bedriften og målgruppen din best mulig.

Hvorfor vise frem din firmalogo?

En firmalogo er en viktig del av bedriftens identitet, og kan gjerne betraktes som selskapets «ansikt utad». Logoen er noe av det første kundene dine ser, enten de besøker en fysisk butikk eller nettsiden din.

Dersom målgruppen eksponeres for selskapets firmalogo jevnlig, vil logoen også bli husket og gjenkjent. Målgruppen kan også assosiere produktene du selger med logoen, og automatisk tenke på firmaet ditt neste gang et produkt skal kjøpes.

Logodesign og firmalogo av høy kvalitet

Det er viktig å investere litt tid i logodesign, slik at bedriften din ender opp med en firmalogo som er gjenkjennbar og appellerende. En gjennomtenkt firmalogo er en logo du ikke vil angre på etter kort tid – og som kan være med deg i mange år fremover. Logoen vil være viktig i bedriftens markedsføring av merkevare og produkter. Få gjerne hjelp med logodesign av høy kvalitet, slik at du får en logo du virkelig blir fornøyd med. Et unikt logodesign er viktig! Det er en fordel om logoen din ikke er for lik konkurrentenes. Den perfekte logo skal være unik, gjenkjennbar og utstråle troverdighet.

Både fargevalg, font og eventuelle figurer bør velges med omhu. Samtidig er det viktig å ha både målgruppe og merkevareidentitet i bakhodet.

Klesprofil kan bistå med det meste innen grafisk arbeid og print av firmalogo. Når vi arbeider med logodesign er vi opptatt av å skape et best mulig resultat. Logoen skal ikke bare ha et relevant og appellerende design. Den skal også være av høy kvalitet.

Gode og behagelige klær med firmalogo

Enten bedriften din ønsker arbeidsklær som er varme, funksjonelle eller synlige, har vi klær av høy kvalitet som er tilpasset dine krav. Alle våre arbeidsklær oppfyller nødvendige krav, og er sertifisert i henhold til europeisk standard.

Vi er en uavhengig forhandler som tilbyr et bredt utvalg av profilklær fra flere av Norges mest kjente forhandlere. Klærne vi tilbyr er valgt ut fordi vi mener de oppfyller våre og kundens forventninger til både komfort, kvalitet og pris. Vi har blant annet arbeidsbukser med stretch. Disse er populære, siden mange er opptatt av at arbeidsbuksen skal være behagelig. Buksen brukes mange timer daglig, og da er komfort og funksjonalitet essensielt.

Med bedriftens firmalogo på klærne har du det komplette arbeidstøy! Klesprofil tilbyr arbeidsklær til både kvinner og menn. Se for eksempel nærmere på våre arbeidsklær for damer, som skiller seg fra herre-modellene gjennom en noe smalere passform – gjerne med 4-veis stretch.

Firmalogo på reklameartikler

For å skape best mulig gjenkjennelseseffekt, kan det være smart å bruke selskapets firmalogo på mer enn bare klær. Vi kan hjelpe deg med logodesign og print av firmalogo på en rekke reklameartikler og objekter.

Her er noen eksempler:

Vektorisering av firmalogo

Ønsker du å kunne trykke opp og forstørre bedriftens firmalogo i høyest mulig kvalitet? Skal du for eksempel ha firmalogo på en bil eller andre store gjenstander, er det viktig at logoen ser skarp og fin ut. Da er vektorisering løsningen!

Vektorisering av firmalogo innebærer at man lager en vektorfil av logoen, fremfor å benytte filtyper som .bmp eller .jpg. Fordelen med vektorisering av firmalogo er at den kan skaleres opp uten at den blir kornete eller uskarp. Om du forsøker å forstørre en firmalogo i form av en tradisjonell bildefil, vil logoen bestå av en rekke små punkter eller piksler. Når bildet forstørres vil disse punktene bli mer synlige – og logoen ser uskarp ut. Dette vil gi et lite profesjonelt resultat.

Dersom du ønsker hjelp med logodesign og/eller firmalogo, har vi tjenestene du trenger. Det er dessuten veldig enkelt å komme i gang: Kontakt oss for en helt uforpliktende prat!