Skip to main content

Trykk på klær til ansatte

Trykk på klær kan være med på å skape en mer profesjonell arbeidsgarderobe for dine ansatte, og vil også kunne styrke samholdet og tilhørigheten på jobb.

HVORFOR KJØPE KLÆR MED TRYKK?

For en bedrift, vil profilklær med logo eller et slagord være viktig for synlighet, samt for motivasjon, tilhørighet og yrkesstolthet blant de ansatte. Det er spesielt viktig å investere i klær med trykk til bedrifter hvor de ansatte skal møte kunder ansikt til ansikt, eller være synlige ute i felten.

Det finnes flere fordeler ved å bruke litt penger på klær med trykk til ansatte i en bedrift. Først og fremst vil man ofte seg mer verdsatt dersom bedriften investerer i en arbeidsgarderobe som både ser fin ut, og føles behagelig ut å gå med. Profilklær vil også være med på å styrke bedriftens merkevare, og kan virke som en form for mild markedsføring – spesielt hvis trykket er fint og av god kvalitet. Klær med trykk vil også kunne:

  • Få ansatte til å fremstå mer seriøse og profesjonelle utad
  • Skape trivsel på jobb
  • Skape samhold
  • Være en økonomisk lettelse for ansatte som ikke har anledning til å skaffe seg fint yrkestøy selv

HVA KJENNETEGNER GOD TRYKKVALITET?

Det er ikke alltid like lett å sikrestille god trykkvalitet når man ønsker trykk på t-skjorter. Først og fremst bør man se til at fargevalgene man har ønsket faktisk matcher med det som blir levert, at trykket er klart og tydelig, og at det holder godt i vask.

Det finnes en rekke ulike metoder for trykk på klær og tekstiler. Du kan for eksempel velge mellom silketrykk, transfer. I tillegg til disse formene for trykk på klær, finnes det også andre trykkformer for ulike materialer. Her kan det være snakk om tampotrykk eller kanskje rundtrykk.

Trykkmetoder for klesplagg og tekstiler

Silketrykk egner seg svært godt for trykk direkte på tekstiler og klesplagg. Dett er en trykkform med god holdbarhet, som ofte brukes på gensere, t-skjorter eller handlenett i stoff.

Transfer er en trykkmetode hvor et motiv først trykkes på et transferpapir, før det overføres på plagget med en varmpresse. Transfer-trykk passer godt til de aller fleste tekstiler, og er gjerne en god løsning når man ikke kan trykke rett på klærne. Man kan ofte se transfer-trykk på treningstøy eller andre elastiske klær.

Trykkmetoder for andre typer materialer

Tampotrykk er en måte å trykke på som passer fint til hardere produkter, som for eksempel reklameartikler med logo i stål, plast eller glass. Dette kan være en flott metode å bruke dersom man for eksempel skal lage en firmagave eller merch.

Rundtrykk er også en trykkform som egner seg for harde overflater, men rundtrykk er utviklet spesielt for sylinderformede gjenstander. Her kan man få et trykk på 360°, nettopp derfor passer denne trykkmetoden godt til glass, flasker og kopper.

HVA KOSTER TRYKK PÅ KLÆR?

Trykk på klær vil alltid variere i pris basert på hvem man velger å handle hos, hva slags type kvalitet man er på jakt etter, hvilke klesplagg man ønsker å kjøpe og selvsagt også kvantiteten på klær man er på utkikk etter.

Det kan virke fristende å gå etter billige tilbud, men husk at pris ofte også sier noe om kvaliteten man mottar. Ta alltid kontakt med din leverandør av trykk på klær, slik at du vet hva du kan forvente deg etter din bestilling.

KLESPROFIL.NO SKAFFER DERE ALT INNEN TRYKK PÅ KLÆR!

Hos Klesprofil.no kan du få tak i alt innen trykk på klær. Vi leverer klær med firmalogo, og arbeidsklær med individuelle trykk. Trenger du bedriftsklær med trykk av god kvalitet, som har en lang holdbarhet, er det bare å ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg finne de rette produktene, samt sikrestille at du velger rett type trykk til dine klær!