Skip to main content
giveaways med logo

GIVEAWAYS

Give it away now! Slik låter sangen fra Red Hot Chili Peppers. Gi det bort – hvorfor det? Gaver med firmalogo på har i lang tid vært en foretrukket måte å fremheve profilen og bygge merkevaren.

Blir giveaways brukt? Gi noe som er funksjonelt og attraktivt nok til at mottakere har god nytte av det. Vurder mottakerens preferanser og mindset. Først vil vi vise profilering med klær – så reklameartikler, firmagaver og miljøprodukter.

Hva er giveaways for deg?

Profilklær

Fra jakker, t-skjorter til hettegensere med trykk. Eller kanskje du ønsker brodering?

Reklameartikler

Giveaway-produkter som gir oppmerksomhet på messer og arrangementer. Fra nøkkelbånd til kulepenner - et rimelig alternativ for å få frem din firmalogo!

Firmagaver

En firmagave med logo til de ansatte? Fra spiselige produkter, til flotte gavesett - gi en minneverdig opplevelse samtidig som du styrker bedriftens image.

Miljøprodukter

🌿💚 Spre litt kjærlighet til både planeten og ditt brand med våre kule miljøvennlige produkter. Lag en grønn profil for din bedrift, samtidig som du bidrar til en sunnere verden. Gjør en positiv forskjell - gi vekk noe som viser at din virksomhet prioriterer bærekraft!

Skill deg ut.

Nøkkelbånd, godteri og flasker!

Trykk og påsetting av logo på dine giveaways fra våre lokaler på Ulven i Oslo!