Skip to main content

Brodering på klær?

brodering-på-klær

Brodering på klær er et godt valg for profilklær og firmaklær som skal vare lenge og holde seg bra. Det er en holdbar og slitesterk metode for å få tekst og mønstre på klærne dine. I motsetning til trykking, som kan falme eller bli ødelagt etter vask, vil brodering forbli like fin vask etter vask.

Klær med brodering er en flott måte å tilføre ekstra stil og personlighet til ditt antrekk. Det kan være alt fra en liten logo på brystet til et mer omfattende broderimønster på en jakke. Med brodering kan du også enkelt gi dine klær en profesjonell og eksklusiv touch. Det finnes mange fordeler med å velge brodering for firmaklær. For det første gir det dine klær en profesjonell og eksklusiv look, noe som kan være viktig for å skape et godt inntrykk på kunder og forretningspartnere. Det kan også bidra til å styrke bedriftens merkevare, spesielt hvis du velger en unik og gjenkjennelig brodering.

Ønsker du at Klesprofil broderer dine klær?

  • Bredt utvalg tråder, både farge og tykkelse
  • Ulike størrelse? Fra små detaljer til store, iøynefallende mønstre!
  • Skreddersydd broderi!

3D-broderi, også kjent som puff-broderi!

3d puff broderi

3D-broderi, også kjent som puff-broderi eller raised embroidery, er en unik teknikk som gir et tredimensjonalt utseende til broderiet. Dette oppnås ved å legge til ekstra lag av stoff eller andre materialer under tråden for å skape en hevet effekt.

En av de vanligste metodene for å lage 3D-broderi er å legge til fyllmateriale, som for eksempel polyester eller bomull, under tråden mens man broderer. Dette kan gjøres ved hjelp av en spesiell nål eller ved å bruke et fyllmateriale som er limt på stoffet før broderiet starter.

3D-broderi er en tidkrevende teknikk som krever spesiell kunnskap og ferdigheter. Det kan være litt utfordrende å arbeide med, men resultatene kan være svært imponerende og unike. Det passer for folk som ønsker å lage spesielle og unike broderier med en tredimensjonal effekt.

Har du ikke firmalogo?

Bekymre deg ikke! Vi har egne logodesignere som hjelper deg med å utforme din nye firmalogo – les mer her om firmalogo.

broderi farger klesprofil

Ønsker du pristilbud og skisse?

Kontakt oss, så sender et pristilbud! Skriv gjerne hva du ønsker, og i hvor stort opplag. Legg også gjerne ved logo og en beskrivelse av ønsket logoplassering. Dere vil bli kontaktet med tilbud & skisse.

Relaterte artikler du kanskje vil like:

https://christianiabroderi.no/broderi-pa-klaer/ – Denne artikkelen tar for seg mange aspekter ved broderi på klær på en veldig god måte!