Skip to main content

Brodering på klær?

Broderi på klær: Et holdbart valg for dine firmaklær!

Brodering på klær er et godt valg for profilklær og firmaklær som skal vare lenge og holde seg bra. Det er en holdbar og slitesterk metode for å få tekst og mønstre på klærne dine. I motsetning til trykking, som kan falme eller bli ødelagt etter vask, vil brodering forbli like fin vask etter vask.

Klær med brodering er en måte å tilføre ekstra stil og personlighet til ditt antrekk. Det kan være alt fra en liten logo på brystet til et mer omfattende broderimønster på en jakke. Med brodering kan du også enkelt gi dine klær en profesjonell og eksklusiv touch. Det finnes mange fordeler med å velge brodering for firmaklær. For det første gir det dine klær en profesjonell og eksklusiv look, noe som kan være viktig for å skape et godt inntrykk på kunder og forretningspartnere. Det kan også bidra til å styrke bedriftens merkevare, spesielt hvis du velger en unik og gjenkjennelig brodering.

brodering av logo traftec klesprofil

Brodering åpner et hav av muligheter!

brodering på klær farger

Kontakt oss!

Send oss en henvendelse på e-mail. Skriv gjerne hva du ønsker, og i hvor stort opplag. Legg også gjerne ved logo og en beskrivelse av ønsket logoplassering. Dere vil bli kontaktet med tilbud & skisse.

Oslo

Ulvenveien 77, 0581 Oslo
kontakt@klesprofil.no

 

 

Relaterte artikler du kanskje vil like:
https://christianiabroderi.no/broderi-pa-klaer/ – Denne artikkelen tar for seg mange aspekter ved broderi på klær på en veldig god måte!