Skip to main content

Arbeidsklær med logo

Billig arbeidsklær! Klesprofil er stolt av å kunne tilby arbeidsklær til dame og herre.

Vi er en totalleverandør
av arbeidsklær med logo, med ønske
om å tilby realistiske priser.

Arbeidsjakke

Arbeidsbukser

T-skjorter

Synlighetsprodukter

Arbeidssko

Logodesign

Gode arbeidsklær sikrer bedriftens viktigste ressurs!

Alle arbeidsklær innenfor de forskjellige kategoriene sertifisert i henhold til europeisk standard. Være seg synlighet, varme eller kulde – så skal vi har de riktige arbeidsklærne for din bedrift!

Som uavhengig forhandler kan vi tilby et meget bredt sortiment fra flere av landets mest kjente forhandlere. Vi har ingen tilhørighet til verken det ene eller det andre – det betyr at vi i all simpelhet kan tilby de produktene vi synes kombinerer pris og kvalitet på best mulig måte.

Beskyttelse, funksjonalitet og design

Uansett hvilken bransjetilhørighet du har, så er vårt mål å kunne tilby arbeidsklær som passer ditt behov. Vi har blant annet arbeidsbukse med stretch – som er blitt ekstremt viktig. Arbeidsbuksen er det plagget man bruker desidert best tid i, og viktigheten av funksjonalitet kan ikke nevnes nok antall ganger.

Arbeidsklær dame

Hos Klesprofil finner du arbeidsklær til begge kjønn. Vi er stolte av å kunne tilby arbeidsklær til damer som har eget design. Dame-modellene har gjerne smalere passform, og avviker fra herre-modellene i så forstand. 4-veis stretch egner seg meget godt til denne kategorien!

Behøver du mer informasjon? Ta kontakt, eller send oss en prisforespørsel!

Metoder for påsetting av logo

Transfermerker

Transfermerker er motiv som blir levert på folie, og blir deretter overført til plagget ved hjelp av en varmepresse. Våre transfermerker passer på alt fra arbeidsklær og profilplagg til sport- og fritidstøy, og vil dekke alle dine behov og brukssituasjoner.

Transfermerker, brodert effekt

Vanlige transfermerker, som påføres plagget på lik linje som normale transfermerker, men leveres med en brodert / vevd effekt som gjør at det ser ut som at logo er brodert på plagget. En mye mer kostnadseffektiv metode enn broderi!

Broderi

En metode alle er kjent med. Om du ønsker en mer eksklusiv logomerking er brodering veien å gå.