Skip to main content

Arbeidsklær med logo

Arbeidsklær er mer enn bare en uniform; det er en forlengelse av merkevaren din. Med riktig trykk eller broderi, kan du transformere enkle arbeidsklær til kraftige markedsføringsverktøy. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan optimalisere arbeidsklær med logo, trykk og andre former for profilering.

Hvorfor velge arbeidsklær med logo?

 1. Profesjonell fremtoning: En enhetlig kleskode gir et profesjonelt inntrykk.
 2. Markedsføring: Arbeidsklær med logo fungerer som mobile reklameplakater.
 3. Teamfølelse: Det bygger en sterkere følelse av fellesskap blant ansatte.

Typer av trykk og broderi på arbeidsklær:

MetodeEksempelvis egnet forVarighet
TransfertrykkT-skjorter, GenserMiddels
SilketrykkJakker, PiqueLang
LasergraveringTilbehørLang
BroderiSkjorter, HodeplaggLang

Arbeidsklær med trykk vs. Arbeidsklær med broderi

Arbeidsklær med trykk er ofte rimeligere og raskere å produsere. De for eksempel ideelle for arbeidsgenser med trykk, som skal brukes i kortere perioder og gjerne skal skitnes til.

Arbeidsklær med broderi gir derimot en følelse av kvalitet og holdbarhet – og varer lenger. De er perfekte for skjorter.

Fordeler og Ulemper

 • Trykk på arbeidsklær
  • 👍 Rimelig
  • 👍 Rask produksjon
  • 👎 Kan falme over tid
 • Broderi på klær
  • 👍 Høy kvalitet
  • 👍 Varig
  • 👎 Dyrere

Spesielle behov: Arbeidsklær for Damer

Når det kommer til arbeidsklær for damer, er det viktig å ikke overse de unike behovene som kvinner har. I tillegg til arbeidsbukse for dame, tilbyr vi også spesialdesignede arbeidsjakker og gensere som er tilpasset kvinners kroppsfasong. Disse klærne har ofte mer innsving for å gi en bedre passform, samt ekstra stretch for økt funksjonalitet.

En annen funksjonalitet som er unik for dameklær, er tilpasning for graviditet. Mange av våre dameprodukter kommer med elastiske paneler som kan justeres for å gi en komfortabel passform gjennom ulike stadier av graviditet. Dette sikrer at arbeidsklærne kan brukes over lengre perioder, noe som gir bedre verdi for pengene.

Fordeler med Dame-spesifikke Arbeidsklær

 • Bedre passform: Mer innsving og justerbare funksjoner.
 • Økt funksjonalitet: Ekstra lommer og tilpasning for graviditet.
 • Stil: Dame-spesifikke arbeidsklær kan også være mer stilfulle, med flere fargevalg og designalternativer.

Arbeidstøy med logo er ikke bare en investering i merkevaren din, men kan også gi økonomiske fordeler. I mange land er det mulig å trekke fra kostnadene for arbeidsklær på skatten. Dette gjelder spesielt hvis klærne er nødvendige for jobben og tydelig merket med firmalogo. Det er imidlertid viktig å konsultere med en regnskapsfører for å forstå alle detaljene rundt arbeidstøy med logo skatt. Sørg for å holde alle kvitteringer og dokumentasjon som bevis for skatteformål.

Miljøvennlige alternativer

I en tid der bærekraft er i fokus, er det viktig å vurdere miljøvennlige alternativer. Vi tilbyr miljøvennlige produkter som er laget av resirkulerte eller bærekraftige materialer. Disse produktene gir ikke bare en god følelse, men også en god samvittighet. For en dypere forståelse av bærekraftig profilering, sjekk ut vår artikkel om bærekraftig profilering. I tillegg til klær, har vi også buff med logo og handlenett med trykk som er laget av bærekraftige materialer, perfekt for utendørsaktiviteter eller som en del av arbeidsantrekket.

Miljøvennlige Valg

 • Resirkulerte materialer: Reduserer avfall og bruk av nye ressurser.
 • Bærekraftige produksjonsmetoder: Mindre vannforbruk, lavere CO2-utslipp.
 • Lang levetid: Bærekraftige produkter er ofte mer slitesterke, noe som betyr mindre hyppig erstatning.
 • Handlenett med trykk: En praktisk og miljøvennlig løsning for daglig bruk. For mer informasjon, se vår artikkel om bærekraftig profilering.

Konklusjon

Arbeidsklær med logo er en investering i merkevaren din og kan også gi økonomiske og miljømessige fordeler. Fra arbeidsjakker med trykk til spesialdesignede arbeidsjakker for damer, valget er ditt, men effekten er garantert. Med riktig valg av materialer og design, kan du sikre at dine arbeidsklær ikke bare ser bra ut, men også varer lenge og støtter dine bærekraftige mål.


broderi farger klesprofil

Ønsker du pristilbud og skisse?

Kontakt oss, så sender et pristilbud! Skriv gjerne hva du ønsker, og i hvor stort opplag. Legg også gjerne ved logo og en beskrivelse av ønsket logoplassering. Dere vil bli kontaktet med tilbud & skisse.